De Pen: Het feestweekend van een stel oude mannen

De Pen: Het feestweekend van een stel oude mannen

03-12-2019 08:06:51

Hoe vergaat het de teams van MOC? Iedere week wordt De Pen doorgegeven aan een speler/trainer/begeleider. De eerste keer: Michiel Baas (MOC 35+) over het feestweekend van de Veteranen.

Feest bij de veteranen van MOC! Zowel binnen als buiten de lijnen. Eerst even terug naar zaterdag, toen we het voetbalweekend al aftrapten. Appie - voor een enkeling Marcel - werd 50 jaar en dat werd uiteraard groots gevierd. In Halfweg was een groot deel van MOC 35+ aanwezig. Om onder het genot van een hapje en een drankje stil te staan bij dit gedenkwaardige moment.

Er waren mooie woorden van coach Niko, die Ap prijsde om zijn nimmer aflatende inzet en hem namens de ploeg trakteerde op een setje ‘pornobier’. Daarnaast werden Ap zijn voetbalkwaliteiten nog geroemd in een stukje en werd de zelfbenoemde linksback en grondlegger van de ‘No look pass’ volledig verdiend op een voetstuk geplaatst. En voor Ap nog eenmaal troe-la-la!

Korte nachtrust

Na een korte nachtrust diende het volgende hoogtepunt zich aan: WSW. Na 2 verliespartijen bij de start van het seizoen hebben de Veteranen zich goed hersteld. In de volgende 4 wedstrijden werd 3 keer gewonnen en een keer gelijkgespeeld. Nu de ziekenboeg weer wat minder vol is, alhoewel Niko, Jur, Klaas en Peter nog altijd aan de kant staan, staat niets een mooi seizoen meer in de weg.

Maar goed, WSW dus. Een lastige ploeg, zo weten we uit het verleden. Ze blinken zeker niet uit, maar laten zich ook niet zomaar verslaan. Gelukkig scoorde Ilan al snel in de wedstrijd en na een missertje van onze wereldkeeper Sascha kwamen we toch weer op voorsprong, ruststand 3-2.

Na de thee overleefden we een moeilijke fase en zorgde Ome Kees voor opluchting, door knap voorbereidend werk van Arjan af te maken: 4-2. De winst veilig, de punten in de tas. Dubbel feest.

Ik geef De Pen door aan Patrick Lambarts van MOC JO17-1.

AUTOBEDRIJF KEIJZER
MIDWOUDER DORPSSTRAAT 44A
1679 GC MIDWOUD
T: 0229 201856
E: INFO@AUTOBEDRIJFKEIJZER.NL

AVIA CLUBSPAREN

ADRES

Tripkouw 28
1679GJ Midwoud
T: 0229 201280
E: info@vvmoc.nl

SOCIAL MEDIA

HOOFDSPONSOR

SPONSOREN