De Pen: Een vrolijke primeur voor MOC JO8

De Pen: Een vrolijke primeur voor MOC JO8

10-02-2020 19:17:58

Hoe vergaat het de teams van MOC? Iedere week wordt De Pen doorgegeven aan een speler/trainer/begeleider. Deze keer: Mignon Bussman, trotse coach van MOC JO8.

Mijn naam is Mignon Bussman en ik ben coach van de JO-8 vanaf 2019. Mijn team bestaat uit 7 meiden en 2 jongens; Aylin, Brasco, Elaine, Finley, Hailey, Ninthe, Nina, Noa en Romy. En wat een feest is het! Na een moeizame start, met veel verlies van wedstrijden die eindigden met enorme verschillen in de uitslagen zijn wij nu op de goede weg.

Eerste winst

Twee keer op rij net aan verloren, en afgelopen zaterdag tijdens de thuiswedstrijd tegen de JO8 van Always Forward zelfs de aller eerste winst te pakken! Wat een spannende wedstrijd was dat! Met Finley Houtman op doel, die een paar keer al vroeg moest uitkomen en daarmee de tegenstander afschrikte. En Nina Dekker, die als verdediger de eerste goal op haar naam mocht schrijven. Brasco Sinnige kon niet veel later de 2-0 binnenschieten. 

Na de rust moesten wij natuurlijk proberen deze voorsprong te behouden. Aylin Ugurbascicek heeft nu het keepersshirt aangetrokken. Finley Houtman schoot vanuit een hele moeilijke hoek de bal in het doel en het stond zowaar 3-0! Maar toen werd het spannend...

Wakker

De spits van Always Forward was wakker geschut in de rust denk ik, want binnen tien minuten stond het 3-2. Gelukkig had Brasco Sinnige hier antwoord op. Hij kon langs de linkerflank zo doorlopen en de vierde goal maken!

Elaine Sinnige, Noa Wijdenes en Nina Dekker verdedigen uit alle macht en de meiden op het middenveld, Ninthe Bussman, Hailey Houtman en Romy Hilliger zorgden ervoor dat de bal uit handen van de tegenstander bleef. Het werd nog 4-3, en er kwamen nog serieuze kansen voor de tegenstander. Maar gelukkig stond de verdediging goed en heeft iedereen zijn steentje bijgedragen aan een geweldige wedstrijd met een geweldige eindstand.

Feest onder de douche

De spelertjes gaan altijd blij het veld af, ze winnen dan ook altijd met de penalty's, en maken er iedere week weer een feestje van onder de douche. Op naar nog veel leuke zaterdagen met deze kanjers!

Hierbij dank aan de trainers, Ilan Bussman en sinds kort Lars Houtman, voor hun geduld en wijze lessen. 

AUTOBEDRIJF KEIJZER
MIDWOUDER DORPSSTRAAT 44A
1679 GC MIDWOUD
T: 0229 201856
E: INFO@AUTOBEDRIJFKEIJZER.NL
HET 28STE MOC TOERNOOI
29, 30 en 31 Mei 2020
Klik hier voor de uitnodiging!
MOC 2 - VVW 5
01-03-2020 12:00

AVIA CLUBSPAREN

ADRES

Tripkouw 28
1679GJ Midwoud
T: 0229 201280
E: info@vvmoc.nl

SOCIAL MEDIA

HOOFDSPONSOR

SPONSOREN