De Pen: De vliegende start van MOC JO13-1

Hoe vergaat het de teams van MOC? Iedere week wordt De Pen doorgegeven aan een speler/trainer/begeleider. Deze keer: Hans van Wijk, coach van MOC JO13-1. 

Het nieuwe voetbalseizoen is weer van start gegaan. Zo ook voor de JO13-1, waar mijn persoontje de coach van is. Ik mag denk ik wel zeggen dat we een vliegende start hebben gemaakt. De eerste twee bekerwedstrijden werden gewonnen en afgelopen zaterdag werd ook de eerste competitie wedstrijd gewonnen, tegen Hauwert werd het 6-3. 

Trots

Het seizoen is nog lang, maar het is wel lekker dat we als team zo’n start hebben gehad. En als je bedenkt dat dit het eerste seizoen is voor ons team op een heel veld, met een aantal andere spelregels, kan ik wel zeggen dat ik heel trots ben op ons team.  

Gelukkig hebben we ook steun van ouders die bijvoorbeeld vlaggen bij wedstrijden of training geven op dagen dat onze trainer, Ilan, niet kan of geblesseerd is.. ( grapje Ilan). 

Ons team bestaat uit de volgende spelers: Shayne, Dylan, Mandy, Vigo, Abdhuli, Stan, Mick, Bouke, Damian, David en Dean. In totaal 11 spelers. 

Wissels

Hebben we dan geen wissels? Ook daar hebben we gelukkig iets op kunnen bedenken. Elke wedstrijd hebben we de beschikking gehad over twee of drie spelers uit de JO-14-1, waarvoor dank Henri! 

Hopelijk kunnen we dit voetbalseizoen, anders dan vorig jaar, gewoon afmaken.